DIY solceller

Se mere om hvordan selve solcellepanelet bygges og bliv inspireret af DIY teknikken til indkapsling af solceller

torsdag den 9. februar 2012

tilbud på 6 stk 190 watts ulica solcellepaneler

Tæt på at vil udbygge solelanlægget til maks effekt på 12 x 190 watts solpaneler, totalt 2280 watt.

Efter at være præsenteret med priserne fra dansksolkraft.dk, fra en af bloggens læsere, fik jeg et tilbud for at se hvad ulica 190 watts solcellerne kan leveres til. I prisen er indregnet alle monteringsdele og 30 meter kabel samt tyco stik.

dansksolkraft.dk leverer 195 watts -0/+3% solcellepaneler også af kinesisk herkomst fra sunny energy.

Mere om pris udvikling på ulica ul190 solpaneler her: http://solcelle-installation.blogspot.com/2011/11/ulica-190w-solcellepanel.html

Total Prisen pr. 190 watts solpanel bliver 2442,16 kr med alle dele. Om dansksolkraft.dk kan gøre det meget billigere samlet, kunne være interessant at se. Så, jeg har spurgt dem dagsdato om en samlet pris.

Fordelen for mig ved at købe ulica er at jeg kan se at test viser at de er blandt de bedste solcellepaneler og de passer kosmetisk med de solpaneler jeg allerede har.

Omvendt, når dette solar-elanlæg er færdigudbygget, vil jeg skaffe enu en inverter fra tyskland. Den næste skal være på 3600 watt peak, og jeg vil bede om tre tilbud på solcellerne: et fra jysksolenergi, et fra dansksolkraft og et fra tyskland.

Det bedste ville være at købe et af hvert panel, og tilslutte min arduino datalogger for at se hvad de yder i praksis inden køb.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar